AVBRYT
  Booking

  FORESPØRSEL OM LEDIG TIME

  Velg behandlinger du vil ha utført*

  Legg til flere behandlinger

  Ønsket dato og tid for behandling*

  Velg Invisibli avdeling*

  Fornavn og etternavn*

  E-postadresse*

  Telefonnummer*

  Postnummer*

  Sted*

  Melding

  Avbestillingspolitikk

  Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

  Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

  Avbestilling kan gjøres via mail til hello@invisibli.no eller tlf/sms til 909 88 873.
  NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

  Permanent makeup
  Permanent makeup » Bryn
  Permanent makeup » Lepper
  Permanent makeup » Eyeliner
  Permanent makeup » Fregner
  Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
  Injeksjonsbehandlinger
  Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
  Injeksjonsbehandlinger » Restylane
  Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
  AREOLA TATOVERING
  HUDPLEIE
  HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
  HUDPLEIE » Kjemiske peelinger
  HUDPLEIE » Full body facial
  HUDPLEIE » Dermapen 4 (medisinsk microneedling)
  HUDPLEIE » Esthemax
  SCALP TATOVERING
  PlasmaPen
  SIGNATURBEHANDLING
  Arrkorrigering
  ACCURETT PIGMENTFJERNING
  RIPAR MAKE-UP

  Ansatte

  Solvår Hegge (CEO) - Linergist

  Solvår kommer opprinnelig fra øykommunen Meløy i Nordland. Frem til 2009 var hun bosatt i Mosjøen, hvor hun 10 år tidligere etablerte klinikken SOL-Pmu, en av de første klinikkene som satset på permanent makeup  i Norge. I 1999 fullførte hun utdannelse som hudterapeut og linergist. Hennes tjenester ble raskt etterspurt og i årene som fulgte pendlet Solvår til ledende klinikker over hele landet for å utføre permanent makeup, også hudpleie og makeup tjenester ble utført. Etter at Solvår Hegge flyttet til Oslo ble hun lettere tilgjengelig for langt flere oppdrag og etterspørselen vokste raskt. Solvår ble av mange omtalt som den beste linergist i Norge!

  I 2012 etablerte Solvår Hegge SOL-Pmu i Oslo. Avdelingen i Mosjøen ble fra da ledet av Solvårs eldste datter Anniken – et par år senere ble hennes yngste sønn Andreas ansatt til å jobbe administrativt ved klinikken i Oslo. SOL-Pmu var nå Norges største pmu klinikk og utvidet sitt tilbud til å undervise i fagene permanentmakeup, areola, scalptattoo og arrkorrigeringer i sitt eget Akademi. Solvår Hegge samarbeider med leger og plastikkirurger og kjører kurs for flere av sykehusene i Norge i areolatatovering. Hun har også blitt engasjert til å holde kurs i utlandet, bl.a. i Tyskland, Sverige og i England. I tillegg er Solvår valgt ut av Amiea International i Tyskland for å inspirere pmuartister verden over.

  Drøyt to tiår etter at et frø om en visjon ble sådd hjemme i Mosjøen er Solvår Hegge i dag ansvarlig for landets største pmu klinikk, med kunder fra hele landet – og fra resten av Skandinavia! Hun utfører idag alt av permanent makeup behandlinger: Bryn, eyeliner, lepper, arrkorrigering, areola, fregner, skjønnhetsflekk og scalptatovering.

  Tuva Lie - Linergist

  Tuva tok PMU kurs hos oss i 2016 og ble raskt lagt merke til. Solvår synes at Tuva var så dyktig at hun valgte å tilby henne jobb i klinikken umiddelbart etter endt kurs. Tuva er veldig dedikert i faget! Hun er nøye, og opptatt av naturlige resultater. Fra tidligere har hun utdannelse som sosionom, noe som gjør at kundene får raskt tillit til henne.

  Tuva utfører de fleste permanent makeup behandlinger vi tilbyr i klinikken: Bryn, eyeliner, lepper, areola og skjønnhetsflekk. I tillegg utfører hun farging av vipper og bryn.

  Jon Lundemoen - Linergist & Makeup-artist

  Jon har 15 års erfaring som makeup-artist/stylist.

  De siste årene har han hatt fullt fokus på bryn og scalp.

  Utfører: Permanent makeup bryn, scalp pigmentering, brow lamination, farging av vipper/bryn, voksing bryn/overleppe/nese og make-up.

  Anniken Jensen - Linergist

  UNDER OPPDATERING

  Anders L. Wiklund

  Anders Lucas Wiklund har ansvaret for import, nettbutikk, kurs, markedsføring og B2B salg i Invisibli.