Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Permanent makeup
Permanent makeup » Bryn
Permanent makeup » Lepper
Permanent makeup » Eyeliner
Permanent makeup » Fregner
Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
SIGNATURBEHANDLING
PlasmaPen
SCALP TATOVERING
HUDPLEIE
HUDPLEIE » Full body facial
HUDPLEIE » Kjemiske peelinger
HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
HUDPLEIE » Dermapen 4 (medisinsk microneedling)
HUDPLEIE » Esthemax
AREOLA TATOVERING
Injeksjonsbehandlinger
Injeksjonsbehandlinger » Restylane
Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
Arrkorrigering
ACCURETT PIGMENTFJERNING
RIPAR MAKE-UP

Ansatte

Solvår Hegge (CEO) - Linergist

Solvår kommer opprinnelig fra øykommunen Meløy i Nordland. Frem til 2009 var hun bosatt i Mosjøen, hvor hun 10 år tidligere etablerte klinikken SOL-Pmu, en av de første klinikkene som satset på permanent makeup  i Norge. I 1999 fullførte hun utdannelse som hudterapeut og linergist. Hennes tjenester ble raskt etterspurt og i årene som fulgte pendlet Solvår til ledende klinikker over hele landet for å utføre permanent makeup, også hudpleie og makeup tjenester ble utført. Etter at Solvår Hegge flyttet til Oslo ble hun lettere tilgjengelig for langt flere oppdrag og etterspørselen vokste raskt. Solvår ble av mange omtalt som den beste linergist i Norge!

I 2012 etablerte Solvår Hegge SOL-Pmu i Oslo. Avdelingen i Mosjøen ble fra da ledet av Solvårs eldste datter Anniken – et par år senere ble hennes yngste sønn Andreas ansatt til å jobbe administrativt ved klinikken i Oslo. SOL-Pmu var nå Norges største pmu klinikk og utvidet sitt tilbud til å undervise i fagene permanentmakeup, areola, scalptattoo og arrkorrigeringer i sitt eget Akademi. Solvår Hegge samarbeider med leger og plastikkirurger og kjører kurs for flere av sykehusene i Norge i areolatatovering. Hun har også blitt engasjert til å holde kurs i utlandet, bl.a. i Tyskland, Sverige og i England. I tillegg er Solvår valgt ut av Amiea International i Tyskland for å inspirere pmuartister verden over.

Drøyt to tiår etter at et frø om en visjon ble sådd hjemme i Mosjøen er Solvår Hegge i dag ansvarlig for landets største pmu klinikk, med kunder fra hele landet – og fra resten av Skandinavia! Hun utfører idag alt av permanent makeup behandlinger: Bryn, eyeliner, lepper, arrkorrigering, areola, fregner, skjønnhetsflekk og scalptatovering.

Tuva Lie - Linergist

Tuva tok PMU kurs hos oss i 2016 og ble raskt lagt merke til. Solvår synes at Tuva var så dyktig at hun valgte å tilby henne jobb i klinikken umiddelbart etter endt kurs. Tuva er veldig dedikert i faget! Hun er nøye, og opptatt av naturlige resultater. Fra tidligere har hun utdannelse som sosionom, noe som gjør at kundene får raskt tillit til henne.

Tuva utfører de fleste permanent makeup behandlinger vi tilbyr i klinikken: Bryn, eyeliner, lepper, areola og skjønnhetsflekk. I tillegg utfører hun farging av vipper og bryn.

Anniken Jensen Hegge - Linergist

Anniken er datteren til Solvår Hegge og driver Invisibli Mosjøen. Hun har mange års erfaring, og er utrolig dyktig innen PMU.

Line Asplin Sørlie - Salgssjef

Line har ansvaret for import, nettbutikk, kurs, markedsføring og B2B salg i Invisibli.