Kjemisk peel

Vi jobber med kjemiske peelinger fra Dr. Dennis Gross Skincare. Seriens grunder og utvikler er en av USA’s fremste dermatologer, og hans store gjennombrudd kom med den kjemiske peelingen Professional Alpha Beta® Peel. Hemmeligheten bak varemerkets fremgang er en unik kombinasjon av kraftfulle produkter, basert på det seneste innen vitenskapelig forskning kombinert med effektive behandlinger som leverer resultater ut over det vanlige.

Book time

  AVBRYT
  Booking

  FORESPØRSEL OM LEDIG TIME

  Velg behandlinger du vil ha utført*

  Legg til flere behandlinger

  Ønsket dato og tid for behandling*

  Velg Invisibli avdeling*

  Fornavn og etternavn*

  E-postadresse*

  Telefonnummer*

  Postnummer*

  Sted*

  Melding

  Avbestillingspolitikk

  Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

  Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

  Avbestilling kan gjøres via mail til hello@invisibli.no eller tlf/sms til 909 88 873.
  NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

  Permanent makeup
  Permanent makeup » Bryn
  Permanent makeup » Lepper
  Permanent makeup » Eyeliner
  Permanent makeup » Fregner
  Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
  Injeksjonsbehandlinger
  Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
  Injeksjonsbehandlinger » Restylane
  Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
  AREOLA TATOVERING
  HUDPLEIE
  HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
  HUDPLEIE » Kjemiske peelinger
  HUDPLEIE » Full body facial
  HUDPLEIE » Dermapen 4 (medisinsk microneedling)
  HUDPLEIE » Esthemax
  SCALP TATOVERING
  PlasmaPen
  SIGNATURBEHANDLING
  Arrkorrigering
  ACCURETT PIGMENTFJERNING
  RIPAR MAKE-UP

  Kjemisk Peel (Alpha Beta Peel)
  Dr. Dennis Gross gjennombruddspeeling som eksfolierer huden med en ulike AHA- og BHA syrer, hvilket gir en bevist multifunksjonell effekt. Behandlingen gir umiddelbart synlige resultater og passer alle hudtyper/hudtilstander. Peelen kan utføres i 3 ulike styrker (ultra gentle, universal, extra strenght). Din behandler kan avgjøre hvilken peel som egner seg for deg på behandlingsdagen. Behandlingen avsluttes med spesialmaske tilpasset ditt behov og hodebunnsmassasje.

  Ultra Gentle Peel – Fukter og beroliger 
  For hvem? Formulert for sensitiv hud, tørr hud, rosacea.
  Etter rens, peel og prep bruker vi Dr. Gross prisbelønnede Peel-Off Mask som stivner på huden og «sluser inn» maksimalt med fukt. Dette gir en «superplump»-effekt så din hud ser fornyet, frisk og vakker ut!
  Fordeler: Gir umiddelbar glød, huden blir fuktet, roer ned, linjer minskes, porer blir mindre synlig og huden blir jevnere.
  Pris: 1195,-
  Tid: 50min

  Universal Peel – Hudfornyelse og glow!
  For hvem? Passer alle hudtyper og hudtilstander.
  Fordeler: Behandlingen forbedrer spensten i huden, motvirker linjer, solskader og rynker, jevner ut hudtonen og tekstur, minsker synligheten av porer, motvirker tilstoppinger, motvirker hyperpigmentering og etterlater huden med en sunn og klar glød.
  Pris: 1295,-
  Tid: 50min

  Extra Strenght Peel – Hudforyngende, spenst, tilstopping
  For hvem? Anbefales til kunder som har gjennomført behandling med Face Peel Ultra Gentle eller Original tidligere. En videregående peel for deg som har en hud med særskilte behov for fornyelse enten det er solskader eller akneutbrudd.
  Fordeler: De samme som ved Universal Peel. Extra Strength peelen har en høyere konsentrasjon av syrene i tillegg til to andre anti-age boostere.
  Pris: 1395,-
  Tid: 50min

  Akne peel – Store porer, tilstoppinger, fet hud, akne
  Behandlingen for deg som sliter med utbrudd, overskuddstalg i huden, sorte prikker og akne. Vi starter med grundig dobbelrens før vi bruker Dr. Gross’ spesialpeel tilpasset din utfordring. Med SpectraLite™-teknologien brukes blått lys for bakterieeliminering og evt. rødt ved behov for mer beroligende effekt. En rensende, beroligende svovel og leiremaske renser porene i dybden, forhindrer nye utbrudd og kjøler og roer ned huden, samt virker poresammentrekkende.
  Pris: 1295,-
  Tid: 50min

  Redness peel: For rødhet, rosacea, sensitiv hud
  Stresset hud trenger helt spesiell behandling. Med Dr. Gross B3 Adaptive Superfood- system får huden en boost av supermatingredienser kombinert med niacinamide som nærer og roer huden intenst og tar seg av hudens eget respons-system for stress. Adaptogener tilfører viktige antioksidanter og vitaminer og hjelper hudens immun-forsvar med å tilpasse seg. Behandlingen styrker hudens motstandskraft, minimerer rødhet, demper inflammasjon, fukter og nøytraliserer fri radikalskade. I tillegg til skreddersydd fornyelse og «anti redness» ansikts maske tilfører vi en akupressur-behandling for maksimal avslapping.
  Pris: 1295,-
  Tid: 50min

  Retinol Peel Treatment – Hudaldring, solskader, spenst, arr, post-acne
  For hvem? Behandlingen passer alle hudtyper og aldre. Reduserer og motvirker pigmenteringer, rynker og grov hudstruktur.
  En profesjonell kjemisk peel i 3 effektive steg med en klinisk dose retinol som virker kraftfullt hudforyngende og gjenoppbyggende med synlige resultater. Innledningsvis eksfolieres huden med AHA-syrer som forbereder veien for retinolpeelen slik at den går dypt i lagene i huden. Det unike med retinol er at den stimulerer cellefornyelsen underifra og virker kraftfullt hudforyngende og gjenoppbygger hudstrukturen. Behandlingen gir en hud med mer spenst, fasthet, samtidig som peelen minsker hyperpigmentering og virker jevnende på hudtonen/hudstrukturen. Avsluttende legges en hyaluronsyre-gel som sluser retinolen inn i huden og forsterker effekten av peelen, samtidig som den fukter og plumper huden. Behandlingen avsluttes med spesial-maske og utvalgte avsluttende produkter for din hud.
  Pris: 1495,-
  Tid: 50min

  Ultra Gentle – Fukter og beroliger
  Pris: 1195,- (50-60min)
  Universal – Hudfornyelse og glød
  Pris: 1295,- (50-60min)
  Extra Strenght – Hudforyngende, spenst, tilstopping
  Pris: 1395,- (50-60min)
  Akne peel – Store porer, tilstoppinger, fet hud, akne
  Pris: 1295,- (50-60min)
  Redness peel: For rødhet, rosacea, sensitiv hud
  Pris: 1295,- (50-60min)
  Retinol Peel – Hudaldring, solskader, spenst, arr, post-acne
  Pris: 1495,- (50min)

  Du får den 4. behandlingen ved alle kjemiske peelinger til 50%

  Alle behandlingene fra Dr.Dennis Gross kan tas enkeltvis, men en kurbehandling på 4-6 behandlinger gir best resultat. På din første behandling vil din behandler kunne si noe om hvor mange behandlinger som anbefales til deg. Din behandler kan også avgjøre hvilken peel som egner seg for deg på behandlingsdagen.

  Husk! Du får den 4. behandlingen ved alle type behandlinger fra Dr. Dennis Gross til -50%

  Eksfoliering, eller peeling, fjerner døde hudceller og forebygger aldring av huden. Eksfoliering er «Alfa Omega» for en sunn hudhelse!

  Døde hudceller:
  – Gjør huden grålig, trist og matt
  – Kan tilstoppe porer, gi urenheter og akne
  – Ødelegger for hudens optimale opptak av nytte/næringsrike virkestoffer
  – Øker risikoen for inflammasjon og irritasjon i huden

  Fordeler med eksfoliering:
  – Stimulerer cellefornyelsen (Dermed fjerner du den døde huden og lar den nye, friske huden komme fram)
  – Hyperpigmentering og ujevnheter reduseres
  – Huden blir fastere, jevnere, sunnere
  – Huden får et forynget utseende med sunn glød
  – Gjør at dine øvrige produkter kan trenge lengre ned i huden

  Før behandling med kjemisk peel:
  – Unngå å sole deg de siste 24t før behandling
  – Unngå å vokse/nappe hår på området som skal behandles de siste 7 dagene
  – Unngå laser/syrebehandling eller annen kraftig behandling de siste 7 dagene
  – Kjemisk peel kan ikke utføres i områder med noen form for dermatitt, uavhengig av utslett, åpne sår, eksem eller psoriasis
  – Kjemisk peel kan ikke utføres hvis du bruker Isotretinoin® (tidligere Roaccutane®). Videre kan du ikke ha brukt Retin- A®, Renova®, Differin®, Tazorac®, reseptbelagt benzoylperoksid, Avita® 48 timer før denne behandling.

  Etter behandling med kjemisk peel er det viktig at du er informert om følgende:
  1. Umiddelbart etter behandlingen kan huden din bli litt rød. Din hud kan også flasse noe noen dager etter. Disse symptomene er normale. Unngå produkter med aktive ingredienser i denne nedetiden. Her har huden godt av fukt og beroliggende ingredienser.
  2. Unngå å bruke ansiktsvann som inneholder alkohol eller benzoylperoksid i de neste 12 timene etter behandling.
  3. Unngå voksing på det behandlede området i løpet av de neste 7 dagene etter behandling.
  4. Unngå laserbehandling eller annen syrebehandling i løpet av de neste 7 dagene.
  5. Unngå direkte sollys de neste 7 dagene.
  6. Bruk solbeskyttelse med minimum SPF 30 daglig.
  7. Unngå bruk av Retin-A®, Renova®, Differin®, Tazorac®, reseptbelagt benzoylperoksid, Avita® i de neste 24 timene etter behandling.

  Dr. Dennis Gross er en av USAs fremste dermatologer med sin legeeksamen fra velrennomerte New York University Medical Center. I tillegg er han forsker med hudkreft som spesialitet og tilleggsutdannet biokjemiker, samt. skribent i ulike medisinske og faglige forum. Med all sin samlede kunnskap har Dr. Dennis Gross utviklet sin egen hudpleieserie, Dr. Dennis Gross Skincare, som han også selv benytter på sin hudklinikk på Manhattan, New York. Alle produktene begynner og slutter med hans kunnskap, han er kjent for å være «perfeksjonist».

  Dr. Gross er en av få hudleger som fortsatt jobber til daglig i sin egen klinikk. Siden 1990 har han hatt sin egen praksis på 5. Avenu på Manhattan, NYC. Med daglig kontakt med en stor gruppe pasienter har Dr. Gross utviklet ikke bare erfaring men også ett særegent perspektiv for å kunne utvikle stadig nye innovative løsninger for ulike hudproblemer

  Dr. Dennis Gross er kjent som «The master of peels». Hans store gjennombrudd kom med den kjemiske peelingen Professional Alpha Beta Peel

  Dr. Dennis Gross har utviklet en hel serie med multifunksjonelle produkter som gir resultater utover det vanlige, også ved kompliserte hudproblemer. Innholdet i produktene baserer seg på en kraftfull blanding av alpha- og beta-syrer, akive ingredienser og det siste innen vitenskapelig forskning kombinert med naturlig planteekstrakter.

  Dr Dennis Gross får stadig nye utmerkelser for sine resultatorienterte produkter. Dr. Dennis Gross Skincare er effektive der andre hudpleieprodukter ikke strekker til og er et perfekt alternativ – og komplement til kosmetisk kirurgi.

  Link til nettbutikk: https://www.solpmu.com/categories/dr-gross