DERMALUX

Dermalux Flex LED lys er siste teknologi og helt ny i Norge. Huden vår har evne til å absorbere lysenergi og bruke det til å stimulere cellefornyelse. Etter behandling med LED lys kan hudcellene fornye seg opptil 200% raskere !

 

Ta kontakt på hello@invisibli.no for mere informasjon/booking

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Permanent makeup
Permanent makeup » Bryn
Permanent makeup » Lepper
Permanent makeup » Eyeliner
Permanent makeup » Fregner
Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
SIGNATURBEHANDLING
PlasmaPen
SCALP TATOVERING
HUDPLEIE
HUDPLEIE » Full body facial
HUDPLEIE » Kjemiske peelinger
HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
HUDPLEIE » Dermapen 4 (medisinsk microneedling)
HUDPLEIE » Esthemax
AREOLA TATOVERING
Injeksjonsbehandlinger
Injeksjonsbehandlinger » Restylane
Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
Arrkorrigering
ACCURETT PIGMENTFJERNING
RIPAR MAKE-UP

Dermalux® er et prisbelønnet behandlingssystem innen LED lysterapi.

LED-lysterapi retter gunstige bølgelengder inn i hudens dypeste lag. Lyset gir cellene energi og stimulerer hudens metabolske prosesser. Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser. Hudceller som er aktivert fungerer bedre og kan regenerere opptil 200% raskere.

Behandlingen kan utføres på alle hudtyper gjennom hele året med lovende resultater. Ved å benytte neste generasjon LED teknologi gir Dermalux deg den tryggeste behandlingen uten nedetid og ubehag. Prøv en Dermalux® kur og se hvordan hudkvaliteten endrer seg gradvis.

Umiddelbart etter en behandling gløder huden og huden føles hydrert og vital. Mens denne synlige effekten kan sees og føles, jobber hudens dypere lag intenst med hudforbedring og mange prosesser pågår for at hudkvaliteten skal bli bedre. Hudcellene jobber raskere og jo flere behandlinger du gir huden, jo mer effekt vil du få og resultatet blir en varig sunn og frisk hud i balanse.

Selv om vi ofte forbinder lyseksponering med aldring og skade på huden, har lys også mange positive påvirkninger på kroppen. Det hjelper oss med å produsere vitamin D og gir energi og økt mengde Serotonin og kan også akselerere vevsheling. Forskjellene mellom de positive og de negative effektene av lys er mengden lys og delene av lysspektret vi blir utsatt for. Vedvarende eksponering av UV er svært skadelig, men kontrollerte nivåer av rødt, blått og nær infrarødt lys har ingen ting med UV å gjøre og er klinisk bevist å være gunstig for metabolismen vår. LED vil stimulere hudens naturlige foryngelse og reparasjonsprosesser.

LED-fototerapi bruker kun gunstig lys for å aktivere cellene med påvist terapeutisk effekt. Hudceller som er aktivert fungerer bedre og regenererer raskere, noe som igjen fører til en yngre, sunnere, vakrere og mer strålende hud.
Dermalux® bruker de mest optimale bølgelengdene av tre lyskilder, som leveres med den mest presise intensitet og dose for å aktivere fornyelse og reparasjon av cellene, øke produksjonen av kollagen og elastin, redusere betennelse og bekjempe inflamasjoner og akne bakterier.

Ulike bølgelengder fra 3 lyskilder jobber i ulike nivåer i huden. Dermalux kan utnytte 1,2 eller 3 lyskilder i samme behandling, blått, rødt og NIR (Nær Infrarødt) lys.

Dermalux® LED blått Lys:
Blått lys ødelegger bakteriene som forårsaker uren hud og akne og bidrar til å forebygge fremtidige utbrudd.
• Antibakteriell virkning
• Behandler effektivt akne uten irritasjon
• Hjelper med å kontrollere talgproduksjonen
• Gjør huden ren og klar med en friskhet og vitalitet du drømmer om

Dermalux® LED rødt lys:
Rødt lys er kilden til foryngelse. Rødt lys aktiverer cellefornyelse. Rødt lys øker kollagen og elastin syntesen og huden får tilbake sin spenst og fylde.
• Reduserer fine linjer og rynker
• Forbedrer hudens elastisitet
• Øker hydrering
• Jevner ut hudtonen og teksturen som gir deg et yngre utseende
• Revitaliserer og gjenoppretter glød og sirkulasjon

Dermalux® LED Nær Infrarødt lys, NIR:
Den helbredende effekten av NIR gir avanserte foryngende fordeler, lindrer rødhet og betennelse og bidrar til å redusere pigmentering og styrke karene.
• Avanserte fordeler for hudforyngelse
• Anti-inflammatorisk virkning
• Reduserer rødhet og sensitivitet
• Reduserer pigmentering
• Lindrer smerte

Dermalux® 1 behandling (30 minutter): 650,-
Inkluderer rens,  høykonsentrert ampulle fra Esthemax + maske tilpasset din hud/behov.

Etter en Dermalux®-behandling er det noen umiddelbare synlige endringer i huden, men de fleste endringene forekommer naturlig over en rekke behandlinger.

Dermalux® gjennoppliver øyeblikkelig en matt og grå hudfarge. Etter bare en behandling blir huden hydrert, mer fyldig og strålende. Rødhet og irritasjon i huden roer seg ned.

En kur på 12 behandlinger gir varig forbedring i utseendet og hudhelse. Resultatene kan fortsatt ses opp til 6 uker etter endt behandling. Men vi anbefaler en vedlikeholdspakke for å beholde resultatene siden huden er ferskvare må den hele tiden stimuleres for å holde på resultatene.

Dermalux® kan også integreres med dine vanlige hudbehandlinger for å forbedre og akselerere resultatene. Med Dermalux®-kan din terapeut skreddersy og gi deg den beste kombinasjonen av ulike behandlinger, for å dekke dine behov og ønsker.