Restylane®

Restylane® er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-(HA)-filler, og har i alle år vært regnet som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien.

Følg våre kosmetiske sykepleiere på Instagram: @kosmetisksykepleier_invisibli

BOOK TIME NÅ
AVBRYT
Booking

BOOKING

Velg behandlinger du vil ha utført*

Legg til flere behandlinger

Ønsket dato og tid for behandling*

Velg Invisibli avdeling*

Fornavn og etternavn*

E-postadresse*

Telefonnummer*

Postnummer*

Sted*

Melding

Avbestillingspolitikk

Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

Avbestilling kan gjøres via mail til hello@invisibli.no eller tlf/sms til 909 88 873.
NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

Permanent makeup
Permanent makeup » Bryn
Permanent makeup » Lepper
Permanent makeup » Eyeliner
Permanent makeup » Fregner
Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
Injeksjonsbehandlinger
Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
Injeksjonsbehandlinger » Restylane
Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
Injeksjonsbehandlinger » Light Eyes Ultra
AREOLA TATOVERING
HUDPLEIE
HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
HUDPLEIE » Kjemisk Peel – Dr. Dennis Gross
HUDPLEIE » Microneedling
HUDPLEIE » Restylane Skinbooster
HUDPLEIE » Green Peel
HUDPLEIE » Esthemax
SCALP TATOVERING
Plasmapen
Arrkorrigering
ACCURETT PIGMENTFJERNING
RIPAR MAKE-UP

Restylane® består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen (men produksjonen avtar med alderen). Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-(HA)-filler, og har i alle år vært regnet som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien.

Restylane er en serie injeksjonsprodukter som brukes for å redusere synligheten av linjer og rynker, framheve ansiktskonturer, forme, fukte eller gi deg fyldigere lepper, samt gjøre huden yngre. Behandling med Restylane gir umiddelbare resultater og lang varighet (avhengig av indikasjon fra 4 mnd – 18mnd).

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma, et av verdens største dermatologiske selskap. Restylane er den første hylauronsyrefilleren på markedet (1996). Den er brukt i over 40 millioner behandlinger verden over og derfor den mest brukte filleren i dag.

Du kan lese mer på Restylane Norges egen hjemmeside: HER

Visste du at det ikke finnes et regelverk i Norge for hvem som kan jobbe med filler injeksjoner? Velg din behandler med omhu – velg Restylane!

I Norge har Galderma autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane. I praksis betyr dette at alle som jobber med Restylane er utdannet helsepersonell med spesialopplæring på kosmetiske injeksjoner. Behandlere skal ALLTID bære gyldig ID-kort. Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker, så Ikke la deg lure av useriøse aktører som påstår at de benytter disse produktene. Sørg for å være sikker på at produktene du får alltid er originale.

Sjekkliste for autoriserte Restylane behandlere i Norge:
1. Behandleren skal bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Kortet fornyes hvert år.
2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic logo på sin hjemmeside
3. Klinikken skal finnes under «FINN KLINIKK» på Restylane Norges egen hjemmeside: HER

Fra 01.01.21 ble det innført moms/mva på kosmetiske behandlinger. Det har dermed forekommet en prisøkning på disse behandlingene. 

Restylane (filler):
0,5 ml: 3.375,-
1 ml: 4.250,-
2 ml og mer: Fra 6.750,-
Restylane skinbooster:
1. behandling (1ml) 3.699,- /
Enkel kur (3ml – 3 behandlinger) 8.699,-
Dobbel kur (6ml – 3behandlinger med 2ml) – 15.000,-

Restylane kan benyttes enten du ønsker å forynge huden, glatte ut linjer/rynker, gjenopprette tapt volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene. Det finnes uansett et produkt fra Restylane for deg.

Autorisert behandler vil velge det produktet fra Restylane som passer deg, dine ønsker og din hudtype best. Restylane har per idag verdens bredeste filler portefølge. I Restylane sin portifolio finnes:

Restylane 0,5 ml, 1,0 ml
Restylane uten Lidocain
Restylane Lyft
Restylane Defyne
Restylane Refine
Restylane Fynesse
Restylane Lyps (utgått) Kysse
Restylane Volyme
Restylane Vital og Vital Light

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane kan benyttes enten du ønsker å forynge huden, glatte ut linjer/rynker, gjenopprette tapt volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene. Det finnes uansett et produkt fra Restylane for deg.

Restylane Lips
Behandling med Restylane lepper er etterspurt i alle aldre! Hos oss tilpasser vi resultatet etter kundes eget ønske og behov. Vi er opptatt av et naturlig resultat som passer til den enkeltes utgangspunkt. Med en Restylane leppebehandling kan vi jobbe med både volum, definisjon av leppekonturen, korrigere asymmetri, redusere synligheten av linjer/rynker rundt munn, og gi fukt. Etter endt behandling får du med deg en Restylane liptint eller lipgloss. OBS: Har du leppefiller fra en annen klinikk og ønsker time hos oss kreves en obligatorisk konsultasjon før behandling.

Restylane volumbehandlinger
Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Over tid bidrar reduksjonen av hyaluronsyre til volumtap. Huden henger mer og ansiktstrekkene trekkes nedover, noe som gjør at vi ser eldre og trettere ut. Ved å gi tilbake volum med Restylane i kinnpartiet vil man kunne tilbakeføre den riktige volumbalansen i ansiktet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Du kan også få en mer definert hake eller mer markerte kinnben. Restylane kan i tillegg brukes til å definere kjeve.

Restylane Skinbooster – Hudforyngelse (forbedre hudens spenst og struktur)
Restylane Vital Skinbooster er en behandling for deg som ønsker et naturlig resultat. Dette er en av våre mest etterspurte behandlinger. Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender. Restylane skinbooster er også fantastisk på arr. Her bruker vi både Restylane Vital og Restylane Vital light.
Du kan lese mer om Restylane Skinbooster behandlingen: HER

Hos Invisibli setter vi opp alle nye kunder til en grundig konsultasjon før injeksjonsbehandlinger med Restylane. Her vil vi sammen gå gjennom helseinformasjon, ta bilder (til journalsystem) og gi grundig informasjon om behandlingen – hva du kan forvente av resultat og eventuelle bivirkninger/komplikasjoner. Du kan sette opp time til behandling samme dag som konsultasjonen.