Invisibli AS

HODEBUNNS TATOVERING

SCALP TATTOO - Tatovering av hodebunnen

Mikropigmenteringsprosedyre – en behandling hvor spesielle nåler blir brukt til å implantere fargepigmenter/blekk inn i hodebunnen, ansikt eller kropp for å gjenskape en hårfollikkel, illusjon av fyldigere hårvekst, eller kamuflere håravfall.

Hvem passer det for?

SMP (Scalp Micropigmentation) er den perfekte løsningen for:Menn og kvinner med håravfall - Tynn hårlinje - Hårtap i kronen - Hårtap etter ulykke - Kamuflasje av arr og ujevnheter - Gjenskape en illusjon av fyldigere hår i forbindelse med hårtransplantasjon - Alopecia (totalt hårtap) - Skadet hår på grunn av hair extension.

BOOK TIME NÅ

Prosedyre

Husk - tatovering av skalpen vaskes ikke av!All informasjon om behandlingen, fordeler og ulemper, vil bli gitt før behandlingen starter. Sol, medisiner og livsstil kan påvirke resultatet over tid.Fargen er ikke permanent, men kan friskes opp fra 3-5 år.Man må påregne flere behandlinger før ønsket resultat er oppnådd. Vi jobber med levende vev og farger må tilpasses hver enkelt klient.Behandlingen utføres i de ytre hudlag og skaper minimalt ubehag. Noe rødhet, umiddelbart etter behandlingen er vanlig, men går raskt over.Du må være over 18 år for å få utført behandlingen.ProsessenVi har alltid en konsultasjon og patchtest for alle kunder, før vi gjennomfører behandlingen.Du vil få en oppriktig svar av hva du kan forvente deg av behandlingen.Vi tar hensyn til hver enkeltes medisinske historie og kontraindikasjoner.En behandlingsplan vil bli gjennomgått med det forventet resultat, slik som hårlinje, farge og fylde.I enkelte tilfeller må håret barberes ned før tatovering, derfor er det viktig med konsultasjon før behandling.Du vil i samråd med din behandler, komme frem til et realistisk resultat av tatoveringen.Nøkkelen til et vellykket resultat er etterbehandlingen. Ikke klø på det tatoverte området. Dette kan føre til en svakere farge og et dårligere resultat.Etter noen dager vil du merke at fargen fader, bekymre deg ikke. Du kan også oppleve kløe, dette er bare enda et tegn på at det leges. Ikke klø eller klor deg i hodebunnen, bare klapp lett med fingrene for å dempe ubehaget.

BOOK TIME NÅ
AVBRYT
Booking

BOOKING

Velg behandlinger du vil ha utført*

Legg til flere behandlinger

Ønsket dato og tid for behandling*

Velg Invisibli avdeling*

Fornavn og etternavn*

E-postadresse*

Telefonnummer*

Postnummer*

Sted*

Melding

Avbestillingspolitikk

Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

Avbestilling kan gjøres via mail til hello@invisibli.no eller tlf/sms til 909 88 873.
NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

Permanent makeup
Permanent makeup » Bryn
Permanent makeup » Lepper
Permanent makeup » Eyeliner
Permanent makeup » Fregner
Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
Injeksjonsbehandlinger
Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
Injeksjonsbehandlinger » Restylane
Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
Injeksjonsbehandlinger » Light Eyes Ultra
AREOLA TATOVERING
HUDPLEIE
HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
HUDPLEIE » Kjemisk Peel – Dr. Dennis Gross
HUDPLEIE » Microneedling
HUDPLEIE » Restylane Skinbooster
HUDPLEIE » Green Peel
HUDPLEIE » Esthemax
SCALP TATOVERING
Plasmapen
Arrkorrigering
ACCURETT PIGMENTFJERNING
RIPAR MAKE-UP