Hyperhidrose (overdreven svette)

Svetting er viktig for kroppens temperaturregulering, men hos noen fungerer ikke denne reguleringen som den skal, og du svetter mer enn det som er normalt og nødvendig. Dette kalles på fagspråket hyperhidrose, og rammer 1-3% av befolkningen. Hyperhidrose er en ganske alminnelig tilstand. Det er helt ufarlig, men kan ofte gi sjenerende problemer for den som er rammet.

Mange vet ikke at det går an å gjøre noe med overdreven svette, men heldigvis finnes det effektiv behandling.

Book time

  AVBRYT
  Booking

  FORESPØRSEL OM LEDIG TIME

  Velg behandlinger du vil ha utført*

  Legg til flere behandlinger

  Ønsket dato og tid for behandling*

  Velg Invisibli avdeling*

  Fornavn og etternavn*

  E-postadresse*

  Telefonnummer*

  Postnummer*

  Sted*

  Melding

  Avbestillingspolitikk

  Avbestilling må skje senest 48 timer før avtale. Det påløper et avbestillingsgebyr på kr. 500,- pr behandling ved for sen avbestilling.

  Dette gjelder uansett årsak (også sykdom) da vi ikke er dekket av offentlig forsikring.

  Avbestilling kan gjøres via mail til hello@invisibli.no eller tlf/sms til 909 88 873.
  NB! Har du time mandag, må avbestilling komme innen kl 16.00 fredagen før.

  Permanent makeup
  Permanent makeup » Bryn
  Permanent makeup » Lepper
  Permanent makeup » Eyeliner
  Permanent makeup » Fregner
  Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
  Injeksjonsbehandlinger
  Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
  Injeksjonsbehandlinger » Restylane
  Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
  Injeksjonsbehandlinger » Light Eyes Ultra
  Injeksjonsbehandlinger » Nucleofill (Biostimulator)
  AREOLA TATOVERING
  HUDPLEIE
  HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
  HUDPLEIE » Kjemiske peelinger
  HUDPLEIE » Full body facial
  HUDPLEIE » Dermapen 4 (medisinsk microneedling)
  HUDPLEIE » Restylane Skinbooster
  HUDPLEIE » Esthemax
  SCALP TATOVERING
  PlasmaPen
  SIGNATURBEHANDLING
  Svettebehandling
  Arrkorrigering
  ACCURETT PIGMENTFJERNING
  RIPAR MAKE-UP

  Mange vet ikke at det går an å gjøre noe med overdreven svette, men heldigvis finnes det effektiv behandling. Injeksjonsbehandling av overdreven svette er den mest effektive og langvarige behandlingen mot hyperhidrose.

  Svettebehandling går ut på at det injiseres et virkestoff (botulinum toksin) i armhulen. Stoffet som injiseres blokkerer nervenes signal til svettekjertlene, og hindrer at disse skiller ut svette. Produktet virker kun lokalt der det blir injisert. Svetter du generelt mye over hele kroppen (generalisert hyperhidrose) er ikke dette riktig behandling for deg. Behandlingen tar ca 45 minutter. Behandlingen innebærer ca 20-25 stikk per armhule. Vi legger godt med bedøvelse i forkant av behandling.

  • Hårfjerning: Du kan ikke utføre  hårfjerning (voks/barbering) når det er MINDRE enn 24 timer til behandling. Det må altså ha gått mininum 24timer fra hårfjerning før du kan gjennomføre behandling.
  • Lovpålagt konsultasjon: Alle som ønsker botox behandling må gjennomføre en konsultasjon (elektronisk) med vår ansvarlige lege Bjørn Tvedt før behandling, fordi dette er et reseptbelagt legemiddel som må forskrives til deg som pasient. Konsultasjonen må gjennomføres minumum 24t før behandling.

   Denne konsultasjonen skjer på nett ved at du svarer på spørsmål i et skjema  gjennom en nettportal kalt Huubro. Ved timebestilling sender vi deg SMS med link til skjema som du fyller ut og returnerer til oss. Grunnet personvern må du ha Bank-ID for å logge deg inn. Det er kun du, behandler og ansvarlig lege som har innsyn i journalsystemet. Godkjennelsen gjelder for ett år av gangen (så lenge helsetilstanden din ikke endrer seg). Konsultasjon hos lege koster 350,- (trekkes fra eventuell behandling)

  Effekten ved svettebehandling er kjent for å vare lenger enn ved andre type botox-behandlinger. Virkningen inntrer etter 3-6 dager og varer i snitt i 6-8 mnd etter første behandling. Dette varierer fra person til person. Når virkningen opphører kan vi gjøre ny behandling. Hvis man fortsetter med flere behandlinger, vil aktiviteten til svettekjertlene begrenses, da de ikke gjenvinner sin fulle aktivitet.

  De neste par dagene etter behandling kan du oppleve noe (minimalt) hevelse og ømhet på området som er behandlet. Enkelte kan oppleve hudtørrhet i en kortere periode på det behandlete området, dette kan behandles med en mykgjørende krem. Noen beskriver såkalt kompensatorisk svettetendens, altså hvor man svetter mer andre steder på kroppen. De fleste opplever dog ikke dette.

  • Unngå å berøre området de neste timene
  • Unngå trening, badstue og bading minimum i 24 timer
  • Vent minimum 12 timer før du bruker antiperspirant/ deodorant. Det kan svi ved påføring av deodorant første døgnet.
  • Vent minimum 24 timer med hårfjerning (barbering). Ved eventuell voks/laser anbefaler vi å vente 1-2 uker.

  Svettebehandling: 5000,-