Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Permanent makeup
Permanent makeup » Bryn
Permanent makeup » Lepper
Permanent makeup » Eyeliner
Permanent makeup » Fregner
Permanent makeup » Skjønnhetsflekk
SIGNATURBEHANDLING
PlasmaPen
SCALP TATOVERING
HUDPLEIE
HUDPLEIE » Full body facial
HUDPLEIE » Kjemiske peelinger
HUDPLEIE » LED-Lys Terapi (Dermalux)
HUDPLEIE » Dermapen 4 (medisinsk microneedling)
HUDPLEIE » Esthemax
AREOLA TATOVERING
Injeksjonsbehandlinger
Injeksjonsbehandlinger » Restylane
Injeksjonsbehandlinger » Medisinsk rynkebehandling
Injeksjonsbehandlinger » Mesoterapi
Arrkorrigering
ACCURETT PIGMENTFJERNING
RIPAR MAKE-UP

FAQ

Mange lurer på mye rundt permanent make up. Vi håper du finner informasjon om det du er på jakt etter her.

Ofte hender det at våre naturlige pigmenter blir lysere med alderen og at hårveksten på bryn og vipper blir finere eller uteblir helt – og det problemet kan løses med permanent makeup. Bryn kan tegnes opp igjen med hårtegnings- eller skyggeteknikk. Øyne kan innrammes helt eller delvis og leppene kan få tilbake sin naturlige kontur. Resultatene kan spenne bredt fra den lyse, naturlige look´en til det litt mørkere.

Permanent make up passer for menn og kvinner over 18 år som ønsker å fremheve sine vakre sider ved hjelp av nesten usynlige korrigeringer. De fleste som kommer til oss med ønske om permanent make up vil også gjerne ha en enklere hverdag og en fresh og naturlig look som sitter perfekt til alle tider. For deg som har allergi for sminke kan permanent makeup være løsningen.

Vi jobber utelukkende med farger fra Ameia, som er verdens desidert ledende merke innen mikropigmentering/permanent makeup fra. Sjekk gjerne ut fargeguiden for de helt nye og revolusjonerende pigmentene her: www.color.amiea.com

Før behandlingen starter fyller du ut et klientkort. Deretter skal du sitte 25-30 minutter med bedøvelseskrem. Det er satt av god tid på selve behandlingsdagen til valg av teknikk, farge, opptegning osv. Behandlingen starter med at vi tegner opp med blyant. Du får da mulighet til å korrigere slik at utgangspunktet blir slik du ønsker. Deretter ser vi på fargealternativer sammen, og velger den som passer best for deg. Selve behandlingen foregår ved at vi bruker en elektronisk tatoveringspenn med en tynn nål til å lage små hull i det øverste hudlaget som fylles med farge. Siden «overskuddsfarge» vil forsvinne i løpet av et par uker, bør du komme tilbake for påfyll noen uker etter den første behandlingen.

Hvor lang tid behandlingen tar avhenger av hvilken type behandling du skal ha. Vanligvis vil behandlingen ta alt fra 1,5-2 timer. For medisinsk pigmentering; slik som areola og skalp bruker vi lenger tid. Hvor lang tid en slik behandling tar avhenger av hvor stort parti som skal behandles.

Pigmentene kan umiddelbart fremstå kraftig og «sminket», men de vil reduseres med 40-60% i løpet av de første 4-10 dagene. Til tross for at pigmentene fremstår sterkere de første dagene etter behandling, synes de aller fleste som tar permanent make up at de ser freshe og fine ut etter behandlingen.

Varigheten på permanent make up varierer fra person til person og avhenger av flere faktorer; deriblant hudtype, hvor mye du soler deg, om du bruker etterbehandlingsproduktene vi anbefaler,om du bruker hudpleieprodukter som har en eksfolierende effekt etc. Som et utgangspunkt er varigheten 2-5 år, men vi anbefaler en oppfriskning etter cirka et år.

Fine nåler og nyere teknikker gjør at påføring av farge går raskere. De aller fleste synes det er lite smerter. Før behandlingen får du en bedøvende krem som demper ubehaget.

Når hudens overflate behandles, vil det alltid være en risiko for infeksjon. Fargene vi bruker i våre behandlinger er imidlertid basert på naturprodukter og gir veldig sjelden gi allergiske reaksjoner eller infeksjoner. Du bør vente lengst mulig, min. fra 4 dager før du påfører makeup på området er behandlet. Dette for at det ikke skal sette seg infeksjon og påvirke kvaliteten på pigmenteringen.

Vi kan dessverre ikke utføre permanent make up på gravide.

Vi anbefaler på det sterkeste å anvende BALM micro den første måneden etter pigmentering hos oss, for best mulig resultat. BALM micro er utviklet for å ta vare på og beskytte huden etter mikropigmentering. Det hjelper den naturlige regenereringen av huden, fukter og holder pigmentene stabile.

Du kan kjøpe BALM micro både i klinikk og i vår webshop: HER

Vennligst kontakt oss via telefon 90 98 88 73 eller mail til hello@invisibli.no